Tentang Kami

Tianjin TheOne Metal Products Co., Ltd. lokasina di Ziya Perindustrian Ziya Recycled, mimitina diwangun dina bulan oktober 2008, sareng mimitian muka pasar domestik tina pemborong sareng perusahaan dagang.

Ti taun 2010, urang ngembangkeun pasar luar negeri, dina waktos anu sami kami ngadegkeun tim penjualan perdagangan deungeun.

Dina taun 2013, Kami milu dina Pondok Kanton pikeun anu munggaran, sareng teras-terasan ngagaleuh tim kami. 

Taun 2015, mimiti ilubiung paméran luar negeri anu profésional.

Taun 2017, ngabales kabijakan perlindungan lingkungan nasional,

ger
fe

Urang ngalih ka Taman Ékonomi Daur-ulang Nasional --- Taman Nasional Ziya. Dina waktos anu sami kami ningkatkeun sareng ngaropéa pabrik lami pikeun ngahasilkeun babarengan.

Pikeun produksi, urang diropéa alat, dirobih tina prosés tradisional alat-alat stamping tradisional pikeun alat automation prosés digabungkeun, éta ningkat ningkat efisiensi produksi.

Pikeun kontrol kualitas, perusahaan tetep ku sistem pamariksaan sacara ketat, éta bakal dipariksa dina sipat fisik sareng komposisi kimia pas bahan baku nuliskeun pabrik; dina prosés produksi, inspektur bakal dilakukeun pamariksaan anu henteu teratur sareng pamariksaan tempat anu henteu teratur; produk réngsé bakal diuji, difoto sareng diajukeun sareng laporan pamariksaan ku QC sateuacan pangiriman. Pikeun mastikeun kualitas produk, garansi hak sareng kapentingan konsumén.

Taun 2019, pikeun langkung standar pasar, pabrik nguatkeun manajemén, mimitina ngabentuk sistem manajemén sareng sistem operasi, ngalengkepan pendaptaran mérek domestik sareng luar negeri, ngahontal sertifikasi Sistem Quality ISO9001 sareng Sertifikasi CE.

Pikeun manajemén karyawan, urang nyandak "kulawarga" salaku pondasi, teu ukur nganggap unggal palanggan salaku dulur duduluran, tapi ogé aya "kulawarga" dina karyawan-ngadistribusikaeun karaharjaan dina liburan, macem-macem latihan kaahlian, ngatur karyawan iinditan, olahraga, sahingga karyawan tiasa dina wanda anu senang pikeun damel, ngagambarkeun unggal kapamilikan karyawan, leres-leres nyandak pabrik salaku kulawarga.

Pikeun palanggan, urang teraskeun kana prinsip "kualitas dasar, reputasi pentingna, palayanan kaunggulan, palanggan anu mimiti". Sajrone pamekaran 12 taun, urang parantos ngagem kana filsafat bisnis ngeunaan "ngahasilkeun produk anyar kanggo kamajuan, ngahijikeun produk heubeul pikeun stabilisasi". Stabilitas pasar anu aya, samentawis dina waktos kami terus langkung kuat sareng langkung kuat.

Kalayan persaingan anu beuki sengit di pasar domestik sareng luar negeri, urang ogé ngadangukeun tekenan sareng tantangan ti unggal aspék, tapi urang sok fokus kana budaya "bumi" sareng ningkatkeun téknik pembuatan sareng kualitas produk sacara teratur.kami percaya yén urang bakal angkat serahkeun sareng konsumén urang anu lami di masa depan, pendak sareng babaturan anyar sareng kéngingkeun dukungan anjeun.

Tianjin TheOne Metal Products Co., Ltd. Sadayana sadaya anggota, wilujeng sumping anjeun ka "bumi".