Warta

  • The 127th Online Canton Fair

    The 127 Online Online Fair Fair

    50 daérah paméran online sareng jasa 24-jam, kamar siaran eksklusif ekspresor 10 × 24, 105 aréa uji komprehensif e-commerce komprehensif sareng 6 tautan platform e-commerce diluncurkeun sakaligus ... Pameran Kanton ka-127 ditendang tanggal 15th , Juni, nyirian awal ...
    Maca deui
  • Canton Fair News

    Warta anu adil

    Pameran impor sareng ékspor Cina ogé katelah Canton fair.Founded dina musim semi 1957 sareng diayakeun di guangzhou di cinyusu sareng usum gugur unggal taun, éta mangrupikeun kagiatan perdagangan internasional anu komprehensif sareng sajarah pangpanjangna, tingkat pangluhurna, panggedéna. skala, komoditi ucing anu paling lengkep ...
    Maca deui
  • Epidemic Situation News

    Warta Kaayaan Epidemik

    Kusabab mimiti taun 2020, wabah radang paru-paru corona parantos lumangsung di saparantos. Wabak ieu ngagaduhan panyebaran gancang, jembar, sareng cilaka hébat ku urang Tiongkok tinggal di bumi sareng henteu angkat ka luar.Kami ogé damel damel urang sorangan di bumi salami sasasih. Supaya mastikeun kasalametan sareng wabah ...
    Maca deui
  • Team News

    Tim Berita

    Pikeun ningkatkeun kaahlian bisnis sareng tingkat tim dagang internasional, dilaksanakeun ide gawé, ningkatkeun metode kerja sareng ningkatkeun efisiensi kerja, ogé pikeun nguatkeun konstruksi budaya perusahaan, ningkatkeun komunikasi dina tim sareng kohesion, General Manager — Ammy mingpin Intern. ..
    Maca deui