FAQs

FAQ

NANYA NANYA NUJUK

Naon harga na?

Anu mimiti, pilih anu pangbasa bahan baku anu pangsaéna

Kadua, ningkatkeun kamampuan produksi, turun biaya produksi,

Katilu, prosés produksi gabungan, turunkeun biaya pagawe.

Anu sanésna, Entong runtah rohangan kemasan, ngirangan biaya pengiriman.

Dupi anjeun gaduh jumlah urutan anu minimum?

Leres, kami meryogikeun sadaya pesenan internasional pikeun gaduh kuantitas pesenan minimal anu lumangsung. Upami anjeun pilari pikeun dijual deui dina jumlah anu langkung alit, kami nyarankeun anjeun pariksa situs wéb kami

Naha anjeun tiasa nyayogikeun dokuméntasi anu relevan?

Leres, urang tiasa nyayogikeun kalolobaan dokuméntasi kalebet Sertipikat Bahan, Laporan Inspéksi Produk, sareng dokumén izin.

Naon hartosna waktos timah?

Pikeun conto, waktos kalungguhan kira-kira 2-7 poé. Pikeun produksi masal, waktos kalungguhan 20-30 dinten saatos nampi bayaran deposit. Waktu timbel janten efektif nalika (1) kami nampi deposit anjeun, sareng (2) kami ngagaduhan persetujuan terakhir pikeun produk anjeun. Upami waktos urang nuju teu tiasa dianggo sareng wates pamitan anjeun, punten langkungkeun syarat anjeun pikeun dijual anjeun. Dina sagala kasus urang bakal nyobian nampung kabutuhan anjeun. Dina kalolobaan kasus urang tiasa ngalakukeun kitu.

Naon rupa metode pembayaran anu anjeun nampi?

Anjeun tiasa ngajantenkeun pamayaran kanggo rekening bank urang, Western Union, T / T, L / C atos sareng saterasna.
30% deposit sateuacanna, kasaimbangan 70% sateuacan pangiriman

Naon ari kontrol produk na?

1. sateuacan produksi, urang pariksa sadaya bahan sareng kimia sareng fisik

2. Dina prosés produksi, QC kami ngalaksanakeun pamariksaan waktos sareng pamariksaan tempat.

3.Pikeun produk anu réngsé, kami bakal pariksa penampilan, bandwidth * ketebalan, gratis sareng beban torsi sareng saterasna

4. sateuacan sateuacana pangiriman, urang bakal nyandak poto pikeun barang, teras sadayana prosés pamariksaan bakal dijaga dina file sareng ngadamel laporan pamariksaan.

Dupi anjeun ngajamin pangiriman aman sareng aman?

Packing normal kami nyaéta kantong plastik batin sareng luar ékspor karton sareng pallet.Thus bakal nyegah barang tina teu baseuh sareng karton tina rusak. Upami anjeun ogé gaduh syarat sanés, pls ngahubungi kami, kami bakal nyobian pikeun ngahontal éta.

Kumaha ngeunaan biaya pengiriman?

Biaya pengiriman barang gumantung kana cara anjeun milih kéngingkeun barang. Express biasana cara paling gancang tapi ogé paling mahal. Ku jalan laut mangrupikeun solusi anu pangsaéna pikeun jumlahna ageung. Persis ongkos ongkos kami ngan ukur tiasa masihan anjeun upami urang terang kana detil jumlah, beurat sareng jalan. Mangga wartosan kami kanggo inpormasi langkung lengkep.