Taros Kami

Tianjin TheOne Metal Products Co., Ltd.

Alamat

Jalan 10 Kidul 200 méter, Ziya Daur Bumi Inudustrial Ékonomi, Tianjin, Cina

Telepon

Penjualan: 0086-18222897733

Dukungan: 0086- (0) 22-68221979

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami