ÉksihibitasiÉksihibitasi

tentang Kamitentang Kami

Tianjin Theone Logam Produk Co, Ltd aya di ziya daur ulang zona industri ékonomi, mimitina diwangun dina oktob, 2008, sareng mimiti muka pasar domestik tina pemborong sareng perusahaan dagang.Mula taun 2010, urang ngembangkeun pasar luar negeri, dina waktos anu sami waktos urang ngadegkeun tim penjualan perdagangan asing.In 2013, urang milu dina canton adil pikeun kahiji, sareng teras dilegakeun team.In 2015, mimiti milu dina paméran asing profésional.In 2017, ngaréspon kana perlindungan lingkungan nasional. kabijakan, urang pindah ka taman industri daur ulang nasional — taman industri ziya. dina waktos anu sami kami ningkatkeun sareng ngaropéa pabrik lami pikeun ngahasilkeun babarengan.

Produk utamaProduk utama

bérita paling énggalbérita paling énggal

b9727009