Warta anu adil

Pameran impor sareng ékspor China ogé katelah Canton fair.Founded dina musim semi 1957 sareng diayakeun di guangzhou di cinyusu sareng usum gugur unggal taun, éta mangrupikeun kagiatan perdagangan internasional anu komprehensif sareng sajarah pangpanjangna, tingkat pangluhurna, panggedéna. skala, kategori komoditi anu paling lengkep, jumlah pamilon panggedéna sareng pangaruh transaksi pangsaéna di Cina.

svd

Tianjin TheOne Metal Products Co., ltd dihadiran 115th Canton Fair di 2013 pikeun kahiji kalina. Sadaya anggota angkat nuju pameran éta.

vde vd

Ti saprak éta, urang ngadatangan Canton Fair dua kali sataun sareng kéngingkeun seueur palanggan malah nganggo seueur paréntah.

re

Tapi dina awal taun 2020, kusabab serangan virus Corona Virus, sadaya nagara dikunci. Sareng tanggal awal Maret, wéb virus aya di luar negeri. Sakumaha urang terang, Pameran Kanton mangrupikeun helm dina bulan April, nalika heran yén pameran bakal diayakeun taun ieu, Menteri Perdagangan Republik Rahayat Cina ngabéjaan yén China ka-127 impor jeung ékspor adil (Canton adil) bakal diayakeun online salila 10 dinten ti 15-24th June.Holding online online Kanton mangrupikeun ukuran inovatif pikeun aktip ngatasi dampak wabak 19-cobid sareng nyaimbangkeun dasar dasar perdagangan asing sareng investasi, anu kondusif ngabantosan perusahaan perdagangan asing nampi pesenan sareng ngajagi pasar, sareng maén peran adil langkung saé salaku platform pikeun dibukaan sadaya dunya ka luar dunya. Menteri dagang baris manut kana pentingna impor sareng ékspor, ngalaksanakeun padamelan anu hadé dina hubungan produksi, suplai sareng pamasaran, aktipkeun mobilitas sadaya kakuatan, ningkatkeun tingkat téknis, jasa ngadukung, pangalaman online tina sajumlah perusahaan sareng padagang, sareng narékahan pikeun ngadamel "jaman khusus, kepentingan khusus, ukuran khusus, langkung saé pisan" online Canton fair.Welcome perusahaan domestik sareng asing. sareng sudagar milu.

Kiwari, kami aktip nyiapkeun dina Paméran Lemes online dina unggal aspék. Kalayan platform adil online online Kantos, ngantepkeun para pembeli langkung domestik sareng internasional pendak sareng kami, terang kami, sareng kéngingkeun gotong-win win sareng kami.

Waktos ieu kami Kantong Pamilihan Kanton No.3,3I32 Wilujeng sumping anjeun ngadatangan stan kami online.


Waktu pos: Jun-12-2020