The 127 Online Online Fair Fair

50 daérah paméran online sareng jasa 24-jam, kamar siaran eksklusif ekspresor 10 × 24, 105 aréa uji komprehensif e-commerce komprehensif sareng 6 tautan platform e-commerce diluncurkeun sakaligus ... Pameran Kanton 127 ditolak dina 15th, Juni, nyirian awal kagiatan dagang online anu ngarobih wates waktos sareng ruang.

gdf

Ieu mangrupikeun pasamoan kapercayaan. Pangaruh COVID-19 dina ékonomi global sareng perdagangan terus-terusan dibuktikeun. "Awan" Kanton Fair dibuka, nyayogikeun platform kerjasama sareng perdagangan ékonomi pikeun padagang global. Puluhan rébu paméran Tionghoa sareng asing milari kasempetan sareng pangembangan bisnis, langkung percaya kana.

Ieu mangrupikeun konferensi inovasi. "Awan" Kanton Fair nyandak téknologi anyar salaku kasempetan pikeun modél énggal sareng bentuk bisnis anyar sapertos rundingan online, paméran online, pangiriman langsung sareng wates silang-e-commerce.A jumlah ageung produk global anu munggaran dileupaskeun, sareng manufaktur Cina sareng inovasi Cina angkat ka dunya ti dieu.

Kanggo kami, ieu sanés ngan ukur tantangan, atanapi kasempetan, urang ngawangun siaran langsung kami

rt

Pameran Kanton ieu sanés ngan ukur tantangan tapi ogé kasempetan pikeun urang. Dina hidayah sareng petunjuk ti kelompok perdagangan Tianjin, urang hasil ngaluncurkeun workbench online Aula Pameran Awan dina dua bulan, diajar sareng ngajelajah ku urang sorangan, ngadegkeun platform siaran langsung, sareng nyiapkeun rupa-rupa "prop" kanggo siaran langsung tina pameseran éta tina alat siaran langsung: Nyiapkeun conto, bungkusan, sareng alat, skrip pikeun ngarobih deui sareng deui, dina tungtung tegangan tina praktek live, hayu urang tim sadayana urang parantos ngajantenkeun étmisi énggal, dina kamekaran masarakat, wujud anyar siaran kalayan modél penjualan kargo kedah ngantepkeun unggal jalma penjualan parantos énggal, tapi ogé pikeun waspada urang, hoyong langkung hadé, adaptasi sareng tren sosial kedah teras diajar, sareng ngarobih diri anjeun.

Lima dinten urang hirup 12 patandingan, nampi ampir 120 patarosan pikeun konsumén ieu mangrupikeun usaha umum pikeun tim urang, ogé percaya yén lima dinten kami bakal ngahasilkeun hasil anu langkung saé, dina waktos anu sami, hatur nuhun ka pangrojong pelanggan anyar sareng lami. kami bakal tetep aya kamajuan diajar, produk pangsaéna, harga anu saé sareng jasa pangsaéna pikeun anjeun, hatur nuhun deui

rfgh


Waktos kirim: Jun-19-2020