Warta Kaayaan Epidemik

Kusabab mimiti taun 2020, wabah radang paru-paru corona parantos lumangsung di saparantos. Wabak ieu ngagaduhan panyebaran gancang, jembar, sareng cilaka hébat ku urang Tiongkok tinggal di bumi sareng henteu angkat ka luar.Kami ogé damel damel urang sorangan di bumi salami sasasih.

Pikeun mastikeun kasalametan sareng pencegahan wabah salami kaayaan épéktip, sakumna karyawan pabrik ngahijikeun sareng aktip pikeun ngalakukeun pagawéan pencegahan anu aya hubunganana, kalebet persiapan macem-macem disinfeksi sareng produk perlindungan. Kusabab wabah, kami ngagaleuh 84 disinfection pikeun ngiringan daerah kantor unggal dinten, sareng barang-barang sapertos bedil suhu, gelas pelindung, masker sareng barang-barang séjén dijadwalkeun siap pikeun padamelan pasanggiri. Kami ogé ngadamel pagawéan statistik unggal karyawan dina taman salami kaayaan wabah, sareng akurat pikeun mastikeun yén kaayaan perjalanan unggal padamel. Kami nyatakeun yén pagawé kedah ngagem topéng dina cara pabrik malahan waktos damel. Perwira kaamanan kedah ngalakukeun pagawean kaamanan sacara saksama, henteu ngijinkeun tanaga luar kanggo asup ka taman tanpa kaayaan khusus; nengetan kamajuan épék anyar épék poéan. Upami résiko kasalametan disumputkeun kajantenan, departemén anu aya dilaporkeun dibéjakeun dina waktosna sareng aranjeunna diperyogikeun pikeun damel sorangan.

ew dv

Dina awal April, virus korona mimiti sumebar kaluar ti Éropa sareng Mid East dimana para palanggan cicing di.Consider yén nagara-nagara na kurang masker, kami ngirim sababaraha topeng sareng sarung tangan pikeun aranjeunna gratis.Hope unggal konsumén tiasa hirup aman salami wabah ieu.

Kusabab ayana wabah, sadaya karyawan perusahaan kami nyandak pencegahan sareng ngontrol wabah salaku tujuan umum, sareng aranjeunna ngahijikeun pikeun mastikeun yén sadaya karyawan teu aya wabah.

dsv

 

 


Waktu pos: Feb-25-2020