Tim Berita

Pikeun ningkatkeun kaahlian bisnis sareng tingkat tina tim perdagangan internasional, dilegakeun ideu karya, ningkatkeun padamelan kerja sareng ningkatkeun efisiensi kerja, ogé pikeun nguatkeun konstruksi budaya perusahaan, ningkatkeun komunikasi dina tim sareng kohesi, General Manager — Ammy mingpin perdagangan internasional tim bisnis, anu ngagaduhan ampir 20 urang ngarambat ka Beijing, dimana urang ngintunkeun kagiatan ngawangun tim khusus.

ds

Aktivitas wangunan tim nyandak rupa-rupa bentuk, kalebet kompetisi pésta gunung, kompetisi pantai sareng pesta bonfire. Dina prosés pendakian, urang bersaing sareng ngadorong silih, nunjukkeun semangat sumanget tim.

Saatos persaingan, sadaya anu ngariung nginum sareng mikaresep tuangeun lokal; gempa bumi malah dibakar semangatna sadayana pikeun top.kami ngalaksanakeun rupa-rupa cocooan, ningkat parasaan antawis para kolega ampir, ningkatkeun pamahaman sareng persatuan.

erg

Ngaliwatan kagiatan ngawangun tim ieu, kami nguatkeun komunikasi sareng gawé bareng diantara departemén sareng kolega; nguatkeun kohesi perusahaan; ningkatkeun efisiensi gawé sareng semangat karyawan. Dina waktos anu sami, urang tiasa nyusun tugas-tugas padamel perusahaan dina satengah kadua taun, angkat serah pikeun ngarengsekeun pagelaran akhir.

Dina masarakat kiwari, moal aya anu tiasa ngadeg sorangan. Kompetisi perusahaan sanes persaingan pribadi, tapi persaingan tim. Kukituna, urang kedah ningkatkeun kaahlian kapamimpinan, ngalaksanakeun manajemén kamanusaan, ngajukeun jalma-jalma pikeun ngalakukeun anu pangsaéna, ngalaksanakeun tugasna, ningkatkeun kohesi tim, ngahontal hikmah sharing, ngabagi sumber, ku kituna tiasa ngahontal kerjasama win-win, sareng pamustunganana ngahontal high- tim anu berkualitas sareng efisien, ku kituna promosi pamekaran gancang perusahaan.

vd


Waktu pos: Jan-15-2020